İnegöl Kurtuluşspor sahasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Havanın güzel olması nedeniyle İnegöllü taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi. Maç dolu tribünler önünde oynandı.
Maç sonrası açıklama yapan Kurtuluşspor başkanı Talha Öziş, lig başlamadan önce takımımızdaki eksikleri görme adına böyle bir maça ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Öziş, "Bu tür maçlarda skor hiç önemli değil. Önemli olan futbolcuların performansını görmek. Bugün sahaya sürdüğümüz kadroda yer alan futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. İnşallah ilerleyen dönemde daha iyi olurlar" dedi.

Doğugücüspor  Başkanı Osman Taşdemir, BAL ligi takımı olan Kurtuluşspor karşısında alınan beraberlik ile moral bulduklarını belirterek, "Ekim ayında başlayacak olan Süper Amatör Lig maçları öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemizin Bal ligi takımı Kurtuluşspor ile oynadığımız hazırlık maçından beraberlikle ayrılmamız bizim açımızdan moral oldu. Çeşitli nedenlerden dolayı beş as oyuncumuz eksik  olarak maça çıktık, oynadığımız futboldan çok memnun kaldım. Lig öncesi oyuncularımız çok iyi izlenim bıraktılar. İnşallah gerek Kurtuluşspor, gerekse Doğugücüspor liglerinde başarılı olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ederler" diye konuştu.

İki kardeş kulüp Kurtuluşspor ile Doğugücüspor sahadan 0-0 berabere biten maçın ardından Kurtuluşspor yönetimi ve Doğugücüspor Yönetimi tarafından futbolculara ve teknik heyete köfte ikramında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi