Ekim ayında açılacak yeni sezon öncesi iç transferde genç oyuncularla anlaşmaya önem veren Doğugücüspor, 1 yıldır forma giyen Alişan Durhan, kulüp tesislerinde düzenlenen törende bir yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Alişan Durhan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Doğugücüspor'da futbol oynamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: 

"Kulübe geçtiğimiz sezon transfer oldum. Bu yılın benim için çok güzel geçeceğine inanıyorum. Takım olarak büyük işler yaptık, geçtiğimi sezon Bal ligi kapısından döndük. İnşallah bu sezon uygulanmak istenen yeni oluşumun bir parçası olup hedefe ulaşırız" dedi. 

İmza töreninde hazır bulunan Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi Zakir Taşkaya yaptığı açıklamada  ise yeni sezonda genç oyuncularla yola devam etmek istediklerini, yeni oluşumda alt yapıdan oyuncu yetiştirmek istediklerini söyledi. Taşkaya, takım olarak her geçen gün daha güçlü hale geldiklerini söyledi. 

Yönetim kurulu üyesi Erdoğan Erdoğan ise Futbolda başarının yanında sportmenlik ve centilmenliğin de önemli olduğuna işaret etti. Erdoğan, "Kazasız bir yıl diliyorum. Hayırlı olsun, inşallah bunun sonunda da bir hedefimiz olsun. O hedefe de hep beraber el ele ulaşacağımıza inanıyorum. Doğugücüspor taraftarı bunu hak ediyor" dedi. 

1999 doğumlu 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alişan Durhan futbola 2011 yılında Bursaspor altyapısında başladı. Daha sonra Bursaspor’un pilot takımı olan Bursa Merinosspor’a geçen genç oyuncu burada 4 sezon futbol oynadı. Daha sonra yine Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursa A.ş’ye geçti. Daha sonra Zaferspor’da forma giyen Alişan Durhan geçtiğimiz sezon başında Doğugücüspor’a transfer olmuştu.

Editör: Haber Merkezi