Toplamda 112 takımın katıldığı sezonda Konferanslarında şampiyon olan takımlar Bursa Finalinde Bursa Şampiyonluğu için kıyasıya bir mücadele ortaya koydular.

Bursa finalinde Merkez Konferans şampiyonu CSKA Filistin,Çalı Konferansı şampiyonu Hobby Fc ve Yıldırım Konferansını temsilen finalist Atmosfer Medya takımları yer aldı. Fikstürlü puan usulü oynanan büyük finalde ilk maçta CSKA Filistin’i 5-2 ile geçen Atmosfer Medya ikinci maçında Hobby Fc ile karşılaştı.

Maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan ekip beraberlik yada mağlubiyet alması durumunda her şey Hobby Fc-CSKA Filistin maçının sonucunda belli olacaktı. Baştan sona müthiş mücadeleye sahne olan maçta iki takımda çok istekli bir oyun ortaya koyarken sessizliği bozan isim Atmosfer Medya adına Bilal oldu. Ortasahadan harika bir vuruş ile jeneriklik bir gole imza atan oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da etkili olan ekip Tayfunla farkı 2’ye çıkararak rahatladı.

Hobby Fc geride iyi pas yaparken rakibin katı savunmasını aşmakta oldukça zorlandı.Uzaktan şutlarla gol arayan ekip kaleci Okan’ı bir türlü geçemedi.Onur Yariz takımı adına ön plana çıkan isim olsa da maç boyu çok çabalamasına rağmen yeterli olmadı.

İkinci yarı risk alıp ileriye çıkan Hobby Fc savunmada da açıklar verince kontradan kalesinde golleri görü ve maçı 4-0 kaybetti.Bilal yaptığı hatrickle takımını şampiyonluğa taşıyan isim olurken takım olarak harika bir maç çıkardılar. Bu galibiyetle Atmosfer Medya 6 puana ulaştı ve 2017 Kapanış Sezonu Bursa Finalinde konferanslar arası şampiyonu olmuş oldu.

Bu sonuçla Hobby Fc-CSKA Filistin maçının oynanmasına gerek kalmadı. Turnuvada yer alan 112 takımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyor, playofflarda yer alan Konferanslarında Şampiyon olan takımları ayrıca tebrik ediyor ve tabi ki Bursa Şampiyonu Atmosfer Medya’yı kutluyoruz.

www.cessehalisahaligibursa.com
Cesse Halısaha Ligi 2018 Açılış Sezonu başladı.Kayıtlar devam etmektedir.
Merkez Konferans: 0545 616 60 16
Çalı Konferans: 0543 914 20 15
Yıldırım Konferans: 0534 516 14 07
Kestel-Gürsu Konferans: 0553 065 16 25

Editör: Haber Merkezi