23 yaşındaki genç oyuncu futbola 13 yaşında İnegöl Ilgarspor da başladı. 3 sezon Ilgarspor formasını giydikten sonra İnegölspora transfer oldu ve ilk yılında 1. Küme şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Gençlergücüyle BAL ligi yolunda ter döken Batuhan Dursun bir şampiyonluk daha yaşadı.

Sezon sonunda anlaşma sağlanmaması sonucunda yeni takımı Doğugücü spor oldu. Henüz yeni kurulan bir takım da en az gol yiyen kaleci unvanını ve 2. Küme şampiyonluğunu da kariyerine ekledi ve 3 yıl üst üste farklı takımlarla şampiyonluk sevinci yaşadı. 3 yıl Doğugücüspor formasını terletti. Sezon sonunda UŞAK 1.Amatör takımlarında Sivaslı belediye spora transfer oldu. Uşak takımlarının elit ligine seçildi.

Transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan kaleci Batuhan Dursun "Transferim her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim. Bu güzel aileye dahil olmanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyorum"dedi. İsaörenspor Basın sözcüsü İbrahim Şenal, transferlerin devam edileceğini ve gereken yerlere Antrenörümüzün raporları doğrultusunda transferlerin süreceğini belirti.

Editör: Haber Merkezi