Alanyurtspor Kulüp Başkanı Semih Kavık’ın katıldığı açılış töreninde, Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcuların yanı sıra taraftarlar da yer aldı.Kulüp başkanı Semih Kavık Ve Antrenör Selami Tekin bizzat kendi elleri ile köfteleri kızartıp futbolculara ikram ettiler.

Alanyurtspor Hafta sonu başlayacak karşılaşmalar öncesinde sezon açılışını yaptı. Kurban kesilerek duaların edildiği açılışta Alanyurtspor başkanı Semih Kavık takımın kazasız ve sakatlıksız bir sezon geçirmesini temenni etti.

Açılış programında bir konuşma yapan Alanyurtspor Antrenörü Selami Tekin, “2019-2020 sezonunu kazasız belasız atlatmak için kurbanımızı kesip kan akıtmak istedik. Hafta sonu sezonun ilk maçına çıkacağız. Bütün kulüplerimize başarılar diliyor ve kazasız belasız bir sezon geçirmeyi Rabbim inşallah bizlere nasip eder diyorum. Her zaman genç kardeşlerimize destek olmaya, onlara fırsat vermeye ve ilçemiz, ilimiz, ülkemiz sporuna yeni sporcular kazandırmaya çalışacağız. Bütün halkımızı müsabakalarımıza bekliyoruz. Sizler olmalısınız ki bizlerde olalım. Bu güne kadar kulübümüze desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi