7Days EuroCup’ta dördüncü hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Avrupa’da bu sezon son 16’ya kalmayı hedefleyen TOFAŞ, B Grubu dördüncü hafta mücadelesinde Fransa’nın Limoges CSP takımına konuk olacak.

Eurocup’ta sezona deplasmanda Alba Berlin mağlubiyetiyle başlayan ardından evinde Polonya temsilcisi Arka Gdynia’yı yenen Mavi Yeşilliler, Lokomotiv Kuban deplasmanından da mağlubiyetle dönmüştü. Limoges deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefleyen Bursa temsilcisi, bu önemli maç öncesi eksik oyuncu bulunmazken, Palais des Sports de Beaublanc’da oynanacak maç Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak. Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak karşılaşmayı İspanya’dan Daniel Hierrezuelo Navas, Polonya’dan Marcin Kowalski, Slovenya’dan Mario Majkic hakem üçlüsü yönetecek.

Atatürk Havaalanı’ndan saat 10.20’de kalkan tarifeli uçakla Fransa’ya uçan Mavi Yeşilli kafile, yaklaşık 3 saat 50 dakikalık bir uçuş sonrası Bordeaux’a ulaştı. Buradan da 3 saatlik bir kara yolculuğu sonucu karşılaşmanın oynanacağı kent olan Limoges’e varan TOFAŞ Basketbol Takımı, akşam saatlerinde Palais des Sports de Beaublanc’da gerçekleştireceği antrenman ile mücadelenin hazırlıklarını sürdürecek. Bursa temsilcisi, maç sabahı yapacağı son idmanla karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayacak. Kyle Milling idaresindeki rakip Limoges CSP, B Grubu’na evinde aldığı Cedevita Zagreb galibiyetiyle başlasa da sonraki iki maçta Lokomotiv Kuban ve Alba Berlin’e mağlup oldu.

Editör: Haber Merkezi