İstanbulspor Beylikdüzü karşısında alınan mağlubiyetin ardından konuşan Baş, Bursaspor Durmazlar’ın iyi bir takım olduğunu ve karakter gösterip ayağa kalkıp yola devam edeceklerini belirtti.

Baş şu açıklamayı yaptı "Evimizde oynadığımız İki maç ve Afyon deplasmanına baktığımızda ilk devrelerde 49-50 sayı civarında sayı yedik. İkinci devre uyanıyoruz, savunma yapmak aklımıza geliyor. Bugün ilk yarıyı 17 sayıda geri kapattık. Ardından iyi savunma yapmak aklımıza geliyor ama farkı kapatmaya gücümüz yetmiyor. Maçların başlarını çok kötü oynuyoruz.

Her maç 85 civarı sayı yerseniz maçı kazanamazsınız. Federasyon Kupasında yaptığımız savunmayı ligde tekrar edemedik. Bahane yaratmak istemiyorum ama sakatlarımız yeni iyileşti. Kendi evimizde maçın başında hiçbir set düzeni olmayan bir takıma karşı yenildik. Özellikle yabancı oyuncularını bire birde durduramadık ve gerisinde kaptıkları toplardan basit sayılar yedik.

Şimdi karakter gösterip, buradan kalkıp devam etmek lazım. Salı günü Finalspor ile oynayacağız. Maçta en azından müdafaa kısmındaki kısmını yapabilirsek işler yoluna girecektir. Biz iyi bir takımız. Bunlar düzelecektir. İstanbulspor akıllı sakin ve sert oynadılar. Arada üç beş faulde çalınmadı. Hakemlerde bugün gerçekten çok kötüydüler" dedi.

Editör: Haber Merkezi