Türkiye’nin farklı bölgelerinden 10 takımın mücadele ettiği İşitme Engelliler Spor Toto Erkekler Basketbol Ligi’nin 2016- 2017 Sezonun normal dönemini 3. Sırada tamamlayan Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü, Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Sessizler Spor Kulübü ve Eskişehir Engelliler Spor Kulübü ile Play-Off oynamaya hak kazandı.

Ankara’da oynan Play-Off müsabakalarının tamamını kazanan Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyonluk ipini göğüslerken, Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü ikinci, İstanbul Sessizler Spor Kulübü de üçüncü oldu. Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden Volkan Koçlu sezonun en değerli oyuncu seçilirken, Denizli İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden Ömer Otamış ise en centilmen oyuncu oldu.

Başkan İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür
Zor geçen bir sezonu geride bıraktıklarını ancak kazanılan zaferin tüm zorluklara değdiğini aktaran Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Münasip Dursun, “Sezonun normal bölümünü 3. Sırada tamamlamamıza rağmen Play-Off’larda şampiyon olacağımıza inancımız tamdı. Bursa’yı ve Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettik. Bu şampiyonluk sporcularımız kadar, bize her zaman destek olan taraftarlarımızın da başarısı. Özellikle, bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi