Sporcular Onur Sonsırma, Özgür Şahin ve Yunus Çankaya Medicabil Hastanesi’nde iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneden geçti. 

Teknik heyet ve diğer sporcular sağlık kontrolleri Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek.  

Özgür Şahin: “ Her takımın şansı eşit”
Geçtiğimiz sezon devre arasında takımımıza katılan Özgür Şahin yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özgür Şahin şu açıklamalarda bulundu; “Bu sene çoğu takım iyi bir yapılanma içine girdi. Biz de gerek yabancı ve gerekse Türk oyuncuların takviyeleri ile iyi bir takım olduk. Ligde en iyi şekilde mücadele etmek için çalışmalara başladık. En iyi şekilde çalışmalarımıza devam edip güzel bir sezon geçirmek istiyoruz.  İlk hedefimiz play-offlara kalabilmek. Bu sezon özellikle iç sahada maç kaybetmemek için gereken mücadeleyi vereceğiz. Herkes tüm maçlarda ellerinden geleni yapacaktır. Maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Sürprizler yaşanabiliyor. Her takımın şansı eşit. İyi olan taraf ligde başarılı olacaktır. Taraftarımız bizleri dışarda da yalnız bırakmıyor. Bu camia çok büyük. Deplasmanlarda özelikle finallerde de gördük. Gereken desteği her zaman bizlere verdiler. Bu sezon da taraftarımızın bizim yanımızda olacağına eminim. “

Onur Sonsırma: “ En büyük artımız yine taraftarımız olacak”
Tecrübeli oyuncumuz Onur Sonsırma yaptığı açıklamada Bursaspor camiasına yakışan bir mücadele içinde olacaklarını belirtti.Takımların güçlerin birbirine yakın olduğunu belirten Sonsırma öncelikli hedefin play-off turlarına kalabilmek olduğunu söyledi. Sonsırma, “Yeni sezona başlarken geçen sezondan 5 oyuncu kadroda  devam ediyor. Yeni gelen arkadaşlarımız ile bir kaynaşma süreci olacak. Çanakkale’deki 10 günlük kamp bunda çok yararlı olacak. Takım sporlarından en önemli şey tek yumruk olabilmek. Geçen sezon biz bunu çok güzel başardık. Kötü zamanları aşıp bir üst lige çıktık. Bu seneki hedeflerimiz taraftar bizim için hep artı bir güç. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bizim en büyük artımız taraftarımız olacak. İç sahada tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Mücadeleci bir takım yaratmaya çalışacağız. Taraftarımızın keyif aldığı, evlerine giderken “çocuklar ellerinden geleni yaptı” dedirtmemiz lazım. Erken çalışmaya başladık. Bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip ondan sonrasına bakacağız. Ben salonun dolacağına inanıyorum. Geçen sezon maçlar hep farklı gidiyordu. Final grubunda maçlar kafa kafaya gitti. Ankara Ormanspor ile oynadığımız liderlik maçında salon doluydu. Bu sene lig çok daha zor. Takımların güç dengesi birbirine çok yakın. Çok güzel, çekişmeli maçlar bizi bekliyor. Ben bu sezon salonun çoğunluğunun dolacağını inanıyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi