Kadınlar Süper Ligi’nde Bursa’yı temsil eden Uludağ Basketbol Kulübü’nün yabancı oyuncularının çalışmalara başlamasıyla birlikte tam kadro yeni sezona hazırlanıyor. Hazırlıklarını Nilüfer’deki Tofaş Salonu ile birlikte Yıldırım’daki Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Şahin Başol Spor Kompleksi’nde sürdüren Bursa temsilcisinde Rumen Yıldız Claudia Cuic’in hızla iyileşmesi büyük sevinç yarattı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Naim Süleymanoğlu Salonu’nda Beşiktaş ile oynadığı mücadelede rakibinin itmesiyle ayak bağları kopan Cuic, geçirdiği operasyonun ardından ülkesinde rehabilatasyon sürecini geçirdi. Bu ay ortasında Bursa’ya gelen ve doktoruyla tedavisini sürdüren Rumen oyuncu, kulübün kondisyoneri Ramazan Çömlek ile birlikte dizini güçlendirirken, kondisyon yüklenmesi de yapıyor.

Bu arada Romanya’dan annesi ve kızıyla birlikte Bursa’ya gelen, tedavisini ameliyatını yapan doktoruyla sürdüren  Claudia Cuic, sevimli kızını da antrenmanlarda yanından ayırmıyor. Antrenman sonrasında salona girerek basketbolcularla bir araya gelen minik Cuic, gülücükleriyle büyük neşe saçarak antrenmanın verdiği yorgunluğu gideriyor.

Editör: Haber Merkezi