Alpay Et Mangal’da gerçekleşen kahvaltıya, Basketbol şubesi başkanı Sezer Sezgin, Genel Menajer Nedim Yücel,  Teknik ekip, Basketbol takımı ve basın mensupları katıldı.

Sezer Sezgin:  “Bursaspor Basketbol Takımı olarak, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa şubesinin misafiri olmak, onlar tarafından ağırlanmak, sahip çıkıldığımızı bilmek bizler için çok güzel. Ben buradan öncelikle, başkan, yönetim ve spor yazarı ağabeylerime bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Umarız yıllardır baş hedefimiz olan peşinde koştuğumuz Süper Lig’de önümüzdeki sene yer alırız. Bizlere sahip çıktığınız için tekrar teşekkür ediyorum. Bu buluşmaların devamlı olmasını diliyorum.”



Nedim Yücel: “Biz şampiyonluk yolunda ilerlerken sizlerin ve Bursa halkının desteği bizim için çok önemli. Pazar günü çok önemli bir maça çıkacağız. İnşallah o sene bu sene olacak. Sezon sonunda da tekrardan burada hep beraber şampiyonluk kupasıyla olmak istiyoruz.”



Arda Vekiloğlu:  “Öncelikle Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’ne, Alpay Et Mangal’a bu organizasyon ve davet için teşekkür ediyoruz.  Bütün bu yaşananlar bu tür davetler takıma sahip çıkıldığının, şehrin takımı, kulübü kucakladığını başarılarına ortak olmak istediğini gösteren güzel işaretler. Biz bunları yaşadıkça manevi olarak müthiş bir haz alıyoruz ve daha fazla motive oluyoruz. Biz sezon başında bir hedef koyduk onun tekrar tekrar her ortamda dillendirilmesi tabî ki doğaldır. Ama benim çok fazla hoşuma gitmiyor çünkü biz o hedefe ulaştıktan sonra bir değeri var. Bizim sezon başında koyduğumuz hedef hala geçerlidir. Ama şuan ki hedefimiz oynadığımız her maçı kazanmak o bakımdan bizim konsantre olmamız gereken kısım bu.  Bu tek başına yapılan bir iş değil, bu denklemin çok önemli parçalarından bir tanesi de basın o anlamda da sezonun başından beri süregelen ve hali hazırda devam eden desteklerinden ötürü de kendilerine teşekkür ediyorum.  İnşallah daha büyük başarılara hep birlikte ortak oluruz. “

Recep Doğrusöz:  “Öncelikle bizleri bu organizasyona davet etiğiniz bizlere bir arada olma fırsatı verdiğiniz için takım olarak teşekkür ediyoruz. Bu sene bir araya gelmemizin bir sebebi vardı, bu güzel şehre, bu güzel taraftar grubuna sahip kulübe şampiyonluk yaşatmak. Onun için de oyuncu arkadaşlarım biz ve ekip olarak, yöneticilerimiz, antrenörümüz herkes elinden gelen her şeyi yapıyor. Şu döneme kadar önemli bir avantajımız var ama bundan sonraki dönemde daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor çünkü daha zorlu maçlar bizi bekliyor. Bundan 6 hafta öncesinde rakiplerimizi iki mağlubiyet geriden takip eden taraf bizdik bunu hiç aklımızdan çıkarmadan kalan 12 haftayı oynamamız lazım. İnşallah mutlu sona ulaşıp, bu şehir taraftar birleşmesini taçlandırmak istiyoruz. Hepimizin en büyük hayali o kupayı kaldırıp bu sevinci bu şehre, bu kulübe ve kendimize yaşatmak. Elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.”

Konuşmaların ardından Türkiye Spor Yazarları Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi Şube başkanı Sezer Sezgin, Genel Menaje Nedim Yücel ve Başantrenör Arda Vekiloğlu’na çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi