Finallerin ikinci günü Samsun BŞB Anakent ile İstanbulspor Beylikdüzü takımları arasında oynanan mücadele ile başladı. İlk günün galiplerinin karşı karşıya geldiği mücadeleyi 60-49’luk skor ile İstanbulspor Beylikdüzü takımı kazanarak turnuvada ikinci galibiyetini almış oldu.

Günün ikinci karşılaşmasında ise ilk günü mağlubiyetle kapatan iki takım Bursaspor’umuz ile Ankara Ormanspor arasında oynandı. Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda Bursaspor’umuzu yaklaşık 100 taraftarımız destekledi.

Başantrenör Şemsettin Baş sahaya Kerem Gülmez, Özgür Şahin, Onur Sonsırma, Salih Uğraşan ve Kadir Çipa beşiyle başladı. Ankara Ormanspor ise Berkay Demirci, Barkın Çınar, Hasan Karabulut, Yusuf Poturoğlu, Ahmet Kaplan   beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk sayıları Kerem Gülmez’in 3 sayılık basketiyle geldi. Karşılıklı atılan basketler ile oldukça çekişmeli geçen ilk periyodu Bursaspor’umuz 16-15 önde tamamladı. Bu periyotta Kerem Gülmez 6 sayı ile oynarken onu 4 sayı ile Onur Sonsırma takip etti.

Bursaspor son çeyreğe 64-48 önde girdi. Son periyotta da etkili savunma ile çaldığı toplarla hızlı hücumlara Restbet çıkan Potanın Timsahları Salih, Cihad ve Onur Sonsırma ile sayılar buldu ve son 4 dakikaya 75 - 57 önde girdi.
 
Bu sonuçla Bursaspor ikinci maçında galibiyetle tanıştı. Ankara Ormanspor ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Potanın Timsahları yarın saat:16:00’da Samsun Anakent BŞB takımı ile karşı karşıya gelecek.
Editör: Haber Merkezi