Karşılaşmanın ilk sayılarını İstanbulspor Beylikdüzü takımında Brandon Brown buldu. Bursaspor'un ilk basketi ise Karlo Vragoviç’ten geldi. İstanbulspor Beylikdüzü takımı maça yüksek şut yüzdesi ile başladı ve ilk 2 dakikayı 10-2 üstünlükle geçti.

Bu dakikadan sonra Karlo ve Özgür ile sayılar üreten Bursaspor Durmazlar çeyreğin bitimine 6:15 kala 12-7’lik skorla geçildi. Çeyreğin geri kalan bölümünde Borovnjak ve  ve Erdem İlter ile sayılar üretirken İstanbuşspor Beylikdüzü Brown ile sayılar bulmaya devam etti ve ilk çeyreği  12 sayı farkla 15-27 önde tamamladı. Bu çeyrekte Brandon Brown 16 sayı üretti.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinin ilk 4 dakikalık bölümünde her iki takımda skor üretmekte zorlandı. Bu bölümde Şahin Ekmen’in üç sayılık basketi vardı. 18-29

Bursaspor Durmazlar çeyreğin bitimine 5:11 kala Onur Sonsırma’nın üç sayılık basketiyle farkı 7’ye indirdi. 23-30. Bu dakikadan sonra Bursaspor Durmazlar skor üretmekte zorlanırken, konuk takım Walter Lemon Jr ile sayılar buldu ve çeyreğin bitimine 2.35 kala 41-27 İstanbulspor Beylikdüzü takımının üstünlüğü ile geçildi. Geri kalan dakikalarda Berkay ve Umutcan ile sayılar bulan İstanbulspor Beylikdüzü soyunma odasına 49-32 üstünlükle girdi.

Bursaspor Durmazlar'da ilk yarıda Karlo Vragoviç 9, Dejan Borovnjak 6 sayı üretti. İstanbulspor Beylikdüzü takımında ise Brown 16, Walter Lemon Jr 12 sayı attı.

Maçın son çeyreği oldukça elektrikli başladı. Bursaspor Durmazlar Borovnjak ve Salih ile sayılar üretirken İstanbulspor Umutcan ve Brown ile sayılar buldu. Maçın bitimine 5:52 dakika kala fark Dejan Borovnjak’ın basket faulden bulduğu sayılar 9’a indi. Maçın son bölümünde karşılıklı basketler ile geçildi ve maç İstanbulspor Beylikdüzü takımının 88-78 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın en skorer ismi 27 sayı üreten Walter Lemon Jr olurken Bursaspor'da Dejan Borovnjak 24 sayıyla oynadı.

Editör: Haber Merkezi