Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı Yedek Üyesi, camianın sevilen isimlerinden saygıdeğer büyüğümüz Ramiz Şentürk’ün Organize Sanayi Cami'nde kılınan İkindi Namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayata gözlerini yuman Ramiz Şentürk'ün cenaza töreninde, merhumu sevenler de yalnız bırakmadı.

Cenaze törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay ile birlikte yöneticiler, Divan Kurulu ve Genel Kurul Üyeleri, Teknik Direktör Mutlu Topçu ve Bursaspor'da görev yapmış bir çok yönetim kurulu üyesi katıldı.

"Allah Rahmet Eylesin"

Ali Ay "Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Son pazar günü beraberdik, hiç bir maçı kaçırmazdı ve her deplasmanda beraber olurduk. İyi bir Bursaspor'lu ve çok sevecen bir insandı. İnsanlara sevgiyle bakan bir insandı. Bursaspor çok iyi bir üyesini kaybetti. Allah Rahmet eylesin, ailesine başsağlığı diliyorum.

"Her maça gelirdi"

Ali Ademoğlu "Ramiz abiyle bizim dostluğumuz 45 yıla dayanır. İyi bir insan, kentin saygın bir insanıydı ve iyi bir Bursasporluydu. Her maça gelirdi. Fakat en enteresan son Başakşehir maçında, geldiğinde yüzü bembeyazdı ve bana sarıldı. "Çok üşüyorum" dedi bende onu sarıldım sıvazladım ısıttım. Yüce Rabbim vadesini doldurmuş, Allah ailesine sabır versin, kendisine inşallah cennet nasip eylesin"

Bizde Bursasporx ailesi olarak merhuma rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör: Haber Merkezi