Süper Amatör Lig A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, devrenin son maçında konuk ettiği Elmasbahçespor’a 2-0 yenilerek zirve yarışında ağır bir yenilgi aldı.

Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarım saatlik ölümünde Mavi-Beyazlılar, az sayıda bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

Elmasbahçespor ise hızlı geliştirdiği ataklarla etkili olmaya çalıştı ve 45.dakikada Mehmet Açıkgöz’ün attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı giren Elmasbahçespor, 59.dakikada sol çaprazda topla buluşan Zafer’in yerden vuruşuyla bulduğu golle durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip kalede pozisyonlar üreten Yıldırım Belediyespor, rakip savunma ve kaleci Anıl’ı bir türlü geçemeyince sahadan boynu bükük ayrıldı.

SAHA: Şahin Başol
HAKEMLER: Alper Cesur 6, Turgut Özkasapoğlu 6, Hakan Özler 6

YILDIRIM BLD: Gökhan 5, Tarıkcan 5, Serbay 5, Koral 5, Emrah 4 (Dk.72 Emre), Metin 4, Özer 4 (Dk.82 Ali), Turgut 5, Halil 5, Doğukan 4 (Dk.57 İsmail 4), Mustafa 5

ELMASBAHÇE: Anıl 7, Safa 7, İbrahim Bayrak 7, Mehmet Kurt 7, Uğur 7, İbrahim Çulgatay 7, Resul 7, Erdal 7, Murat 2 (Dk.9 Mehmet Açıkgöz 8), Zafer 8, Aygün 7 (Dk.74 Can)

GOLLER: Dk.45 Mehmet Açıkgöz, Dk.59 Zafer

Editör: Haber Merkezi