Süper Amatör Lig Play-Off Grubu lideri Yenişehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Kestel Belediyespor maçının hazırlıklarını moralli ve sıkı bir şekilde sürdürüyor. İlk hafta Yenicespor ile 1-1 berabere kalan ve ardından Elmasbahçe ile geçtiğimiz hafta Emekspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Sarı-Lacivertliler, Kestel Belediyespor’u da devirip 4 yıllık hasretine son vermek istiyor.

Kalan son iki maçlarını kazanacak sinerji ve enerjilerinin bulunduğunu belirten Yenişehir Belediyespor teknik patronu Selçuk Serbest, "Kestel Belediyespor’u yenerek galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Pazar günkü rakibimizle aynı puandayız. Tabi ki bu her şey bitti anlamına gelmiyor. 4’er puanla Emekspor ile Kurtuluşspor var. Alttaki takımların ise matematiksel olarak şansı kalmadı. Kestel Belediyespor’la ligde de oynadık, çok iyi bir takım. Şu anda BAL’da mücadele edecek güçleri var. Arcak bizde çok iyi bir takımız. Bölgesel Lig için Kestel ile biz biraz daha avartajlı gözüküyoruz. Mental anlamda takımızın durumu çok iyi. Sakatlık bakımından play-off grubu maçlarına iyi giremedik ve oyuncularımızın devam eden sakatlıkları bulunuyor.  Oyucularımızın bir bölümünü  dinlendiriyoruz. Herşeye rağmen bu hafta Kestel Belediyespor’u yenmek istiyoruz" dedi.

9 yıl formasını giydiği Kestel Belediyespor maçının kendisi açısından önemli olduğu ve yine rakip olduklarını belirten başarılı teknik adam, "Kestel iyi dostluklarımızın olduğu bir yer. Orada bulunduğum sürede hiç kötü gününüz olmadı. Bu maç benim için duygusal açıdan çok anlamlı. Buradan tabi onlara da başarılar diliyorum. İnşallah iyi olan kazanır, dostça biter. Çünkü bence camialarda dostluklar daha önemli. Maçtan sonda da hepimizin birbirimize bakacak yüzü olmalı" şeklinde konuştu.

Son olarak Sarı-Lacivertli taraftarlara mesaj gönderen Serbest, "Her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan cefakar taraftarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz. Maça gelerek sadece ve sadece takımlarını centilmence desteklemelerini bekliyoruz. Kestel Belediyespor’u yenecek sinerji ve enerjimiz var. İnşallah Pazar günkü maçta taraftarımız için oynayıp, galibiyeti onlara armağan etmek istiyoruz. Çünkü Yenişehir halkı bunu daha üst ligleri hak ediyor" dedi.

Bu arada Sarı-Lacivertlilerin Salı günkü antrenmanını kulüp başkanı Mürsel Özay ve genel kaptan Resul Kotan’da takip ederek, takımın son durumuyla ilgili tektik heyetten bilgi aldı.

(bursaamator.org)

Editör: Haber Merkezi