Açıklamalarda bulunan Olcay İleri Kestel Belediyespor maçını iyi oynamalarına ve sayısız gol pozisyonunu değerlendirememelerine rağmen sahadan bir puanla ayrıldıklarını belirterek "İlk maçımızı kendi sahamızda 3 puan ile kapatıp, ilinci maçımızdanda beraberlikle ayrılarak sahadan bir puanla ayrıldık. Oynadığımız ilk iki maçta ki mücadeleden, kazanma isteğinden çok memnunum" dedi.

Kendi evlerinde oynanacakları Karasu maçını almak istediklerini vurgulayan İleri "Artık iki maç geride kaldı. Karasu maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçta da rakibimizin özelliklerini biliyoruz. Ligin haftalar ilerledikçe zorlaşacağınıda biliyoruz. Kendi evimizde, seyircimiz önünde oynayacak olmamız bir avantaj. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Buna en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyoruz. İnşallah hafta sonu 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Lige kendi evimizde ilk maçımızı kazanarak başladık, öyle devam etmek istiyoruz" dedi.

Olcay İleri son olarak Pazar günü karşılaşacakları Sakarya ekibi olan Karasuspor maçına taraftarları davet etti. “Sahamızda ilk maçımızda taraftarlarımız çok büyük destek verdi, Karasuspor maçına da aynı şekilde destek vereceğine inanıyorum. Pazar günü Kendi tesislerimizde saat:15:00 tüm İnegöllü sporseverleri davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi