Amatör liglerdeki ilk sezonunda şampiyon olarak adını bir üst lige yazdıran Kırmızı-Siyahlı ekip, son üç sezonda gözünü diktiği Süper Amatör Küme’ye bir türlü yükselemedi. Kulüp yönetimi radikal bir karara imza atarak, Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig ekiplerinden Değirmenönüspor’un lig hakkını satın alarak Süper amatör lig kapısını bu yolla açtı.

Flaşh transferler
Önümüzdeki sezon Süper Amatör ligde mücadele edecek olan İnegöl temsilcisi Doğugücüspor, Lig öncesi transfer çalışmalarına hızlı başladı. Kadroya dahil edilen Erdemlispor’dan sol açık mevkii oyuncusu Tugay Erol, Emekspor’dan sol açık mevkii oyuncusu Emre Demirci, Pınarbaşıspor’dan orta saha oyuncusu Tuğberk Kamışoğlu, Yenicespor’dan orta saha oyuncusu Kaan Yoldaş, Değirmenönüspor’dan sağbek Hakan Taşdemir, Emekspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Oral, Değirmenönüspor’dan orta saha oyuncusu Halil Danışman ve Gürsu Belediyespor’dan sağ bek Erkan Durak ile sözleşme imzaladı.

Önümüzdeki sezon ilk kez mücadele edeceği Süper Amatör Ligde adından söz ettirmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar da transferin devam edeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi