Bursa'da otizmli çocuklara ve ailelere yaptığı projelerle imkanlar sağlayan Renk Otizm Derneği adına Başkan Ferhan Özvatan ve yönetim kurulu bugün TOFAŞ Mustafa V. Koç Spor Tesisleri'ne gelerek TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören'i ziyaret etti.

Renk Otizm Derneği Başkanı Özvatan yaptığı konuşmada sporun çocukların tedavisinde çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, ''Bursa'da bu konuda bize ilk günden itibaren destek olan TOFAŞ Spor Kulübü'ne çok teşekkür ederiz. Yaz okullarımızda otizmli çocuklarımıza basketbol eğitimi verilmesi konusunda her türlüğü desteği vermişlerdi. Ayrıca Gaziantep Basketbol maçı öncesinde derneğimize bağışta bulunmuşlar ve bu hareket sonrasında Türkiye çapında da maddi anlamda destek görmüş, Trabzonspor Medical Park takımı da TOFAŞ maçının gelirlerini derneğimize bağışlamıştı. Böyle bir şeye öncü oldukları için de TOFAŞ Spor Kulübü'ne ayrıca teşekkür ediyoruz'' dedi.

TOFAŞ Genel Menajeri Tolga Öngören sosyal sorumluluk projesi anlamında önceliklerinin Bursa olduğuna vurgu yaparak, ''Biz Bursa'da kazanıyoruz ve bunu da Bursa'ya yaptığımız projelerle vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da Renk Otizm Derneği'yle yaz aylarında başlayan birlikteliğimiz yeni yılda sadece basketbolla sınırlı kalmayarak faaliyette olduğumuz diğer branşlarda da devam edecek. Sporun otizmli çocukların gelişimine ne kadar katkı yaptığının bizler de farkındayız. Bundan dolayı da hem tesislerimiz hem de antrenörlerimiz onların hizmetinde. Yapacağımız projelere taraftarlarımızı da katmak istiyoruz. Çünkü biz 'İyilik Bulaşıcıdır' sloganıyla yola çıktı. Bunun da dalga dalga yayılmasını hedefliyoruz'' diye konuştu.

Ziyaret sonunda Renk Otizm Derneği'nin faaliyetleri sırasında otizmli çocukların ve velilerin birlikte yapmış olduğu tabloyu Ferhat Özvatan, Can Özvatan ve yönetim kuruluyla beraber Tolga Öngören'e hediye etti.

Editör: Haber Merkezi