Bursaspor Durmazlar, 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü deplasmanda Nesine.com Eskişehir Basket takımına konuk olacak. Saat 19’da başlayacak olan müsabaka Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak ve TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak.

Kritik müsabaka
Dörtlü finalin dört haftası geride kalırken Bursaspor Durmazlar ve Nesine. Com Eskişehir Basket takımlarının 2’şer galibiyetleri bulunuyor. Bursa’da seyircisiz oynanan karşılaşmayı Nesine. Com Eskişehir Basket 81-74 kazanmıştı.

Bu önemli müsabakayı kazanacak olan takım Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda önemli bir avantaja sahip olacak.

Hakemler belli oldu
Dörtlü finalin ilk iki sırasını büyük ölçüde etkileyecek olan müsabakada düdük çalacak hakemler de belli oldu. Mücadelenin Baş Hakemi  Murat Biricik, Yardımcı Hakemleri ise Yücel Çilingir ve Fatih Güler.

5.haftanın diğer maçında ise Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Acıbadem Üniversitesini 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat:19:00’da Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda konuk edecek. Müsabaka Sakarya ekibinin almış olduğu ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Editör: Haber Merkezi