İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu. File üstünde etkili ataklarıyla sayılar bulan siyah-beyazlı takım, teknik molaya 12-4 önde girdi. Teknik molanın ardından toparlanan Bursa ekibi üst üste bulduğu sayılarla önce  farkı eritti ardından sete ortak olarak 25-23 önde geçmeyi bildi.

Maçın ikinci setine de iyi başlayan Beşiktaş, teknik molaya 12-8 üstün girdi. Oyunda dengeyi sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Belien ve Fatma Yıldırım’ın sayılarıyla yeniden set hakimiyetini ele geçirdi ve bu seti de i 25-22 geçerek skoru 2-0 yaptı.

İlk iki seti geriden gelerek önde tamamlayan yeşil-beyazlılar maçın son setine iyi başlayan taraf oldu. Set boyunca rakibine maçı döndürme şansı tanımayan Bursa Büyükşehir Belediyespor bu seti de 25-19 geçerek karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 33,200’e çıkararak 5.sıradaki yerini koruyan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Vestel Venüs Sultanlar Ligi 18. Haftasında 4 Şubat Cumartesi  günü kendi evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanması halinde lig sıralamasında  Galatasaray’ı geçerek 4.sıraya yerleşecek.

Editör: Haber Merkezi