Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin 5. hafta maçında Manisa’da Seramiksan ile karşılaştı.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan maça ev sahibi ekip etkili başladı. Birinci setin başında 15-12 geride olan Nilüfer Belediyespor teknik mola aldı. Teknik molanın ardından toparlanan mavi yeşil beyazlılar kıran kırana geçen ilk seti 25-21 kazandılar.

İkinci ve üçüncü sette karşılaşmanın başlangıcından itibaren rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren Nilüferli voleybolcular, ikinci seti 25-21,  üçüncü seti de 25 -20 kazandı. Maçı 3-0 alan Nilüfer Belediyespor’da Iryna 11, Ceyda 10 sayı kazanarak galibiyete katkıda bulundular.

Karşılaşmayı izleyen Nilüfer Belediyespor Başkan Vekili Muhammet Aydın tüm takımı kutladı. Genç ve yetenekli bir kadroya sahip olduklarını belirten Aydın, “Bu sonuç iyi moral oldu. Bundan sonraki karşılaşmalarda da aynı başarıyı yakalayacağımıza eminim” dedi.

Aydın, 27 Kasım Pazar günü  Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Bursa Büyükşehir Belediyesi ile oynanacak Bursa derbisine tüm voleybol severleri beklediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi