Festival Voleybol adıyla, ikinci kez Bursa’da düzenlenen Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde Nilüfer Belediyespor Küçük Kızlar ve Genç Kızlar  başarı gösterdi.

TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen Küçük Kızlar Şampiyonası C Gurubu’nda Nilüfer Belediyespor Küçük Kızlar Takımı, İstanbul Esspor, Gaziantep Merinos ve Diyarbakır Çelebi Eser Ortaokulu mücadele etti. Gaziantep Merinos ve Diyarbakır Çelebi Eser Ortaokulu’nu mağlup eden mavi yeşil beyazlı voleybolcular, İstanbul Esspora yenilerek grupta ikinci oldu ve  son 16 takım arasına adını yazdırdı.

Nilüferli küçük kızlar son 8 takım arasına kalmak için 28 Mayıs Pazar günü Eczaçıbaşı Vitra ile karşılaşacak. Genç Kızlar  A Grubu’nda yer alan Nilüfer Belediyepor Genç Kızlar takımı ise lLig’e Fenerbahçe yenilgisi ile başladı.

Ardından Işıkkentspor ve  Ordu Merkez Spor’u yenerek grup ikincisi olarak son 16 turuna adını yazdırdı. Nilüferli genç kızlar da 28 Mayıs Pazar günü Vakıfbank ile çeyrek finale kalmak için mücadele edecek.

Editör: Haber Merkezi