Nilüfer Belediyespor Voleybol Yıldız Kızlar Takımı, Çekirge Spor Salonu’nda Bursa Büyükşehir  Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen mücadelede gülen taraf Nilüfer Belediyespor takımı oldu. Maçın  ilk setinde Bursa Büyükşehir  Belediyespor 5-1 öne geçti. Nilüfer Belediyespor, Aylin’in servisleri ve Çağla’nın smaçları ile üst üste 8 sayı bularak durumu 9-5’e taşıdı. Ancak Bursa Büyükşehir  Belediyespor, file önü etkinliği ve Nilüfer Belediyespor Takımı’nın ard arda kaçırdığı servisler sonrası  seti 25-23 kazandı.

İkinci  set her iki takımın karşılıklı atakları ile gerçekleşti. İki ekip de oyundan  kopmadan mücadeleyi sürdürdü. Çekişmeli gecen setin sonunda Bursa Büyükşehir  Belediyespor 25-23 üstünlüğü yakalayarak, maçta 2-0 öne geçti.Kıyasıya mücadele üçüncü sette de devam etti. Setin sonlarında blok etkinliğini arttıran Nilüfer  Belediyespor seti 25-21 alarak, durumu 2-1’e taşıdı. Nilüfer Belediyespor dördüncü seti de 25-23 kazanarak 2-2 beraberliği sağladı.

Altın sette, Nilüfer Belediyespor  ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlüğü kabul ettirdi ve bu seti   15-10 alarak maçı da 3-2 kazanmış oldu.
Namağlup liderlikten dolayı oyuncularını kutlayan Altyapı Antrenörü Abdullah Tiryaki  “ 155 dakika süren mükemmel bir mücadele oldu. Zorlu ve zevkli maçı bizlere yaşatan iki takım oyuncularına Betgaranti da teşekkür ediyorum”  dedi.
Editör: Haber Merkezi