Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni transferlerle güçleniyor. A Milli Takım orta oyuncusu Özgenur Yurtdagülen de mavi yeşil beyazlı oldu. Nilüfer Belediyespor, VakıfBank’ta oynayan milli orta oyuncu Özgenur Yurtdagülen ile sözleşmeyi, başarılı sporcu 2017 Worl Grand Prix ikinci maçları için Çin'e gitmeden önce Milli Takım kampında imzaladı.

Yıldız ve Genç Milli Takımlarının ardından A Milli Takım’da forma giyen Özgenur Yurtdagülen, geçen sezon VakıfBank’ta oynarken, Kulüpler Dünya Şampiyonluğu  ve Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. 1993 doğumlu, 1.91 boyundaki orta oyuncu, Yeşilyurt, Galatarasaray, Sarıyer Belediyesi ve VakıfBank formaları giydi.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yeni sezona çok iyi hazırlandığını açıklayan Kulüp Başkanı Muhammet Aydın, "Özgenur Yurtdagülen'i transfer ederek gücümüze güç kattık. Bu transferle birlikte Milli Takım’da oynayan oyuncularımızın sayısı da artmış oldu. Bu sporcularımız, oyunlarıyla alt yapılarımızdaki oyuncularımıza da örnek olacaklar. Bursa’ya ve Nilüfer'e hayırlı olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi