misli.com Sultanlar Ligi’nde Bursa’yı temsil eden tek takım olan Nilüfer Belediyespor, ligin dördüncü haftasında güçlü rakibi Fenerbahçe Opet ile deplasmanda karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’ndaki mücadelenin ilk setinde Fenerbahçe hücumlarına başarılı manşetlerle karşı koyan Nilüfer Belediyespor, bu seti 25-18 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde de kontrolü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, 25-22 galip gelerek maçta durumu 2-0 yaptı. Yeşil mavi beyazlı ekip, maçın üçüncü setine de etkili başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında skor eşitliğini sağlayan Fenerbahçe Opet, üçüncü seti 
25-23 kazandı.

Nilüfer Belediyespor, Fenerbahçe Opet karşısında dördüncü sette teknik molaya 12-8 önde girmesine rağmen, rakibinin etkili atakları karşısında skor üstünlüğünü kaybederek, bu seti de 25-22 kaybetti. Karşılaşmada 2-2’lik beraberliğin ardından maçta kazananı, tie-break seti belirledi. Kıran kırana geçen tie-break setine etkili başlayan Nilüfer Belediyespor oldu. Büyük heyecana sahne olan bu seti de 15-13 kazanan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan da 3-2 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor bu galibiyetiyle puanını 11’e yükselterek, namağlup liderliğini devam ettirdi. Zorlu lig fikstüründe başarıyla ilerleyen ve galibiyet serisini 4 maça çıkaran Nilüfer’in Sultanları, 26 Eylül Cumartesi günü Eczacıbaşı Vitra ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi