Zoroğlu, İnegöl Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakat oyuncuların çokluğundan yakındı. 

Oyuncularından 5'inin sakatlığının bulunduğunu belirten Zoroğlu, şunları kaydetti "Daha önce Bahov ameliyat oldu. Daha ilk top antrenmanına bugün katıldı. Beşiktaş maçında oynamayacak. Pazartesi günü Cansın Hacıbekiroğlu ameliyat olacak.

Dünkü antrenmanda pasörümüz Gökhan Çatal sakatlandı. Liberomuz Beytullah Hatipoğlu, orta oyuncumuz İbrahim Ersin Başaran sakat. Yani 'sakatlarla boğuşuyoruz.' diyebilirim. Tabi bu mazeret değil. Takım 14 kişi. Yerine oynayacak oyuncularımız var. Bahov, bir ihtimal Fenerbahçe maçında döner diye düşünüyoruz.

Cansın Hacıbekiroğlu sezonu kapattı. Beytullah ve Gökhan bugün Bursa'da kontrole gitti. Bu maç ikisinden de çok fazla yararlanacağımızı düşünmüyorum. Bir sonraki maç ikisi de hazır olur diye düşünüyorum."

Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getiren Zoroğlu, "İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yarın yola çıkacağız. Güzel oyunla puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Üç maçtır iyi oynayıp kaybettiğimiz, talihsiz verdiğimiz puanlar var. İnşallah Beşiktaş maçında güzel oyun, iyi sonuç alarak İnegöl'e dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi