İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde, tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede başkanlığa Alper Taban, tekrar seçildi.

Kongrenin ardından açıklama yapan Taban, şunları söyledi "Belediyespor'umuz kurulduğu günden bu zamana kadar büyük başarılara imza atarak ilçemizin tanıtımında büyük rol oynadı. Malumunuz geçtiğimiz yıl tarihimizde ilk defa Balkan Kupasına katıldık ve kupayı kazandık. Ekibimiz Efeler liginde söz sahibi bir takım olduğunu bu kupayı kazanarak bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah bu sezon daha iddialı bir ekip kurmak için çalışmalarımıza başladık. Bilindiği gibi daha önce A takım antrenörlük görevi için eski milli voleybolcu Gökhan Öner ile anlaşmaya varmıştık. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız transferlerle güçlü bir ekip kurup, ilçemizi Efeler Liginde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ben yönetimimize yeni dahil olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz derken, eski yöneticilerimize de kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum."

Alper Taban başkanlığındaki yönetim

Eşref Yiğit, Nuhi Solak, Şakir Furkan Baştürk, Rıdvan Kocaağa, Hüseyin Orhan, Eyüp Beyhan,Yasin Altuntepe, Bülent Tanrıkulu, Musa Şeşka, Uğur Şencan, İrfan Kapdan, Oktay Can, Ramazan Yılmaz, Samet Akın, Korhan Kaynakçı, Tolga Kaya ve Bilal Sivik'ten oluştu.

Editör: Haber Merkezi