İnegöl Belediyespor Kulüp tesisleriminde, tek listeyle gidilen olağanüstü kongrede başkanlığa Alinur Aktaş, tekrar seçildi.

Kongrenin ardından açıklama yapan Aktaş, şunları söyledi "Belediyespor kurulduğu 2009 yılından beri önemli başarılara imza attı. 7,5 yıldan beri başta voleybol ve basketbol olmak üzere salon sporlarını ilçe halkına sevdirdik. Geçtiğimiz sezon ligi 6’ncı sırada tamamlayarak Balkan Kupasına katılmaya hak kazandık. İnşallah bu sezon geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir sezon geçiririz. Hedefimiz Avrupa'da gerek ilçemizi gerek ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yıl bir miktar daha üzerine koyarak devam etmek, karşılıklarını görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. İnegöl’de bir voleybol gerçeği var. İnegöl voleybolu, voleybol da İnegöl’ü çok daha ileri noktalara taşıyacak inşallah. Marka değerlerimizi voleybol sayesinde daha fazla ön plana çıkarma imkanına hep beraber sahip olacağız."

Aktaş başkanlığındaki yönetim, Şakir Furkan Baştürk, Eşref Yiğit, Eyüp Beyhan, Recai Baykan, Zekai Sürer, Nuhi Solak, Rıdvan Kocaağa, Fatih Aydoğan, Hüseyin Orhan, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Veysel Şahin, Taner Karakaya, Harun Ergün, Yasin Altuntepe, Recep İnce, Levent Özçiftçi'den oluştu.

Editör: Haber Merkezi