Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumluları İrfan Kaptan ile Oktay Can katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, şunları söyledi: "Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, bugün 2 arkadaşımızla sözleşmelerimizi imzalıyoruz. Cüneyt Dağcı kardeşimiz geçen yıldan devam eden oyuncularımızdan. Cüneyt Melikgazi Belediyesinde voleybola başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye, Beşiktaş, Malatya Belediyesi, MEF Okulları, Ziraat Bankası, Afyon Belediyesi ve Sivas 4 Eylül takımında oynadıktan sonra kulübümüze transfer olmuştu. Bu sene yine bizim takımımız için ter dökecek. Ali Berka Sağır kardeşimizde yeni transferlerimizden. Fenerbahçe, Beşiktaş ve yeni ismi Spor Toto olan Maliye Piyango takımlarında ter döktü. Bu senede inşallah İnegöl Belediyespor'un başarıları için ter dökecek. Şimdiden anlaşmaların takımımıza, kulübümüze ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezonda Efeler Liginde, geçmişte yakaladığımız başarıların daha iyisini yapmak adına, bu senede güzel çalışmalara atacağımızı düşünüyorum. Her iki arkadaşıma da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Daha sonra söz alan Ali Berke Sağır "Öncelikle böyle bir aileye katıldığım için çok mutluyum. Gerçekten tam bir spor şehri. Geçen sene çok istenilen başarılar gösterilmedi ama inşallah bu sene genç bir kadroyla bu hedefimize ulaşmayı planlıyoruz. İnşallah bizim için her şeyin en iyisi olur."ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Cüneyt Dağcı ise "Tekrardan kendi kulübümle anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Geçen seneki yakalayamadığımız başarıyı inşallah bu sene yeni gelen arkadaşlarla yakalayıp, Avrupa'yı görmek istiyoruz. Başarımıza tekrar bir başarı katmak istiyoruz. İki tarafa da tekrardan hayırlı olmasını diliyorum. Allah sakatlık, kaza, bela vermesin. Bol kupalı bir sezon diliyorum."şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi