Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Orhan katıldı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan  Kocaağa, şunları söyledi: "İnegöl Belediyespor olarak, Efeler Ligindeki son transferimizi Bertuğ kardeşimizle yapmış bulunmaktayız. Takımımız 27 Ekim'de başlayacak olan Galatasaray maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmekteyiz. Bu sezon İnegöl Belediyespor olarak hedefimiz inşallah takımızı Efeler Liginde şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek hale getirebilmek. Tüm İnegöl halkının da voleybol anlamında seyire doymasını şimdiden temenni ediyoruz. Bertuğ kardeşimiz 1996 İstanbul doğumlu. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişmiş bir oyuncumuz. 2 metre boyunda orta oyuncu. Fenerbahçe A takımında 4 yıldır oynuyor. Bu senede inşallah İnegöl Belediyespor'umuz için ter dökecek. Onların başarısı bizlerin başarısı. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum ve sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendilerine de başarılar diliyorum, hayırlı olsun."

Bertuğ Öndeş ise "Öncelikle kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Takıma geç katıldım ama eksiklerimizi en kısa sürede giderip, bu güzel şehir İnegöl'ü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Terimizin son damlasına kadar savaşıp, güzel yerlerde, başarılı bir şekilde olmayı temenni ediyorum."ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi