AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekilleri Rıdvan Kocaağa ile Nuhi Solak katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, şunları söyledi: “Bugün bir transferde daha beraberiz. Bugün Ahmet Arslan kardeşimizle anlaştık. Ahmet Arslan daha önce Beşiktaş, Maliye, Torul Gençlik, Solhan, Tokat, Bursa ve Afyon’da orta oyuncu olarak oynamış, bu sene de İnegöl Belediyespor için inşallah ter dökecek. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnegöl Belediyespor’a faydalı olacağından hiç şüphemiz yok. Takımımız Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Alper Taban beyin önderliğinde tüm hızıyla transferlere devam ediyor. Bu manada takımımızı oluşturmaya çalışıyoruz. Yaptığımız sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ahmet kardeşimize başarılar diliyorum. Takımımızın da inşallah güzel başarılara imza atacağına inanıyor, hepinize teşekkür ediyorum.”

Ahmet Arslan ise “İnegöl Belediyespor’da olduğum için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen Kulüp Başkanımız Alper Taban ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu sene hedefimiz öncelikle Play-Off oynamak. Bunun için gayet güzel bir kadro kuruldu. Hem gençlerle hem tecrübeli oyuncularla beraber iyi harmanlanan bir kadro oldu. Elimizde her şey mevcut. İyi çalışıyoruz iyi antrenman yapıyoruz. İnegöl’deki herkes voleybolu çok seviyor ve değer veriyor. Bu değeri de hepimiz hissediyoruz. Umarım sakatlıksız güzelliklerle dolu başarılı bir sezon olur. Hedeflediğimiz gibi Play-Off’ta iyi işler yapabilecek bir ekibiz. İnşallah düşündüğümüz gibi başarılı iyi bir sezon olur.”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi