Bayan Voleybol takımı teknik heyet ve sporcuları Yeşim Tekstil çalışanları ile bir araya gelerek hem takımın durumunu hem de toplumsal cinsiyet eşitliği için düzenlenen panelde yer aldı.

ürkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Bursaspor örnek bir organizasyonun içinde yer alarak Yeşim Tekstil'in düzenlediği 'Evde, işte eşitlik' paneline katıldı.

Yeşim'in Gürsu'daki ana binasının içinde yer alan konferans salonunda gerçekleşen panele filenin timsahlarının yanı sıra, Başantrenör Emin İmen, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, Kulüp Lideri Emrah Özdeğirmenci ve çalışanlar katıldı.

Hedef Avrupa'ya açılmak
Düzenlenen panelde tecrübelerini aktaran Bursaspor Kadın Voleybol takımı Başantrenörü Emin İmen, "Kadınlarımızı her alanda özgürlük tanımalıyız. Ayrıca onların duygusal olduğunu anlamalı ve öyle davranmalıyız" derken takımın hedefinin de şampiyonluk olduğunu söyledi. İmen, "Çok iyi bir ekibe sahibiz. Öncelikle şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Ardından da aynı Büyükşehir Belediyespor gibi Avrupa Kupaları'na katılmalıyız" diye konuştu.

Sporcuların eğitim zorluğu
Başantrenör Emin İmen ile birlikte panelde konuşan sporculardan kaptan Bahar Ekinci, "Spor ile eğitim çok zor bir arada gidiyor. Ben tercih yapmak zorunda kalmıştım. Sporu tercih ettim ve üniversiteden atıldım. İnşallah aftan yararlanıp bitirmek istiyorum" derken ikinci kaptan Dilara Dağyar ise, "Ben de okulum bitsin diye Yeşilyurt Spor Kulübü’nden ayrılmadım. Burslu okuduğum Aydın Üniversitesi Reklam ve Halka İlişkiler bölümü 4 yılda tamamladım. Ama ikisini bir arada götürebilmek çok zor. " dedi.

Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve Kulüp Lideri Emrah Özdeğirmenci, Bursaspor Kadın Voleybol takımına plaket taktim etti. Filenin Timsahları ise Yeşil Tekstil ekibine 16 numaralı yeşil beyazlı formayı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi