Geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında Rota Koleji’ne 3-2 mağlup olarak 30 maçlık galibiyet serisini sona erdiren Filenin Timsahları, Salihli Belediyespor’u 3-0 ile geçerek moral buldu.

Haftaya ikinci sırada giren Bursaspor ilk sette takım halinde iyi bir oyun sergiledi. Dilara, Bahar ve Litovchenko’nun etkili smaçlarıyla 22 dakika süren ilk seti kazanmasını bildi.

İkinci setin başlarında Salihli Belediyespor, Filenin Timsahları’na karşılık verir gibi olsa da, Dilara, Litevchonko, Bahar ve Selin Yurtsever’in sayılarıyla 23 dakika süren ikinci seti Bursaspor 25-15 kazanarak skoru 2-0’a getirdi.  

Maçın son setinin başında Salihli Belediyespor bir ara 4-0 öne geçse de toparlana Filenin Timsahları ilk teknik molaya 8-6 önde girmesini başardı. Setin ikinci bölümü karşılıklı sayılar ile geçildi.

Bu bölümde Litovchenko’nun etkili smaçlarıyla ile ikinci teknik molaya Bursaspor 16-12 önde girdi. Setin son bölümünde hata yapmayan Filenin Timsahları bu seti 25-23, maçı da 3-0 kazanmasını bildi ve ligdeki 7.galibiyetini almış oldu. 

Filenin Timsahları ligin 9.haftasında Cumartesi günü saat:16:30'da deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

Editör: Haber Merkezi