10 Ekim’de start alacak 2021-2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde şehrin tek temsilcisi olacak Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezona hazır girebilmek için yoğun tempoda çalışırken, oynayacağı hazırlık maçlarıyla da eksiklerini giderecek.

Başantrenör Levent Zoroğlu yönetiminde çalışmalarına Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda devam eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın hazırlık maç programı da belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Hekimoğlu GCT Bursa Voleybol İhtisas ile hazırlık maçında karşılaşan Bursa Büyükşehir Belediyespor, yarın ve cuma günü İstanbul’da 2 maç daha yapacak. İlk olarak yarın Burhan Felek Spor Salonu’nda saat 14.30’da Galatasaray ile karşılaşacak Bursa Büyükşehir Belediyespor, cuma günü ise yine aynı salonda saat 15.30’da Fenerbahçe HDİ Sigorta ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçların ardından Bursa’ya dönecek Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, önümüzdeki hafta ise Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda 3 takımın yer alacağı turnuvada yer alacak. 16-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada Fenerbahçe HDİ Sigorta ve Arkas ile karşılaşacak Bursa Büyükşehir Belediyespor, ardından 23-25 Eylül tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek TSYD Kupası’nda boy gösterecek. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, İzmir’deki turnuvada ise Arkas, Ziraat Bankkart ve Altekma ile karşı karşıya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2021-2022 AXA Sigorta Efeler Ligi’nin ilk haftasında ise 10 Ekim Pazar günü deplasmanda Altekma ile karşılaşacak.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Hazırlık Maç Programı

9 Eylül Perşembe
14.30     Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor (Burhan Felek Voleybol Salonu)
10 Eylül Cuma
15.30     Fenerbahçe HDİ Sigorta- Bursa Büyükşehir Belediyespor (Burhan Felek Voleybol Salonu)
16 Eylül Perşembe
13.00     Bursa Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe HDİ Sigorta (Cengiz Göllü Voleybol Salonu)
18 Eylül Cumartesi
13.00     Bursa Büyükşehir Belediyespor-Arkas (Cengiz Göllü Voleybol Salonu)
23 Eylül Perşembe
17.00     Arkas- Bursa Büyükşehir Belediyespor (İzmir Atatürk Voleybol Salonu)
24 Eylül Cuma
17.00     Ziraat Bankkart- Bursa Büyükşehir Belediyespor (İzmir Atatürk Voleybol Salonu)
25 Eylül Cumartesi
13.00     Altekma- Bursa Büyükşehir Belediyespor (İzmir Atatürk Voleybol Salonu)

Editör: Haber Merkezi