Maçın ilk setinde kontrollü oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar kenarlardan bulduğu sayılarla ilk seti 25-17 tamamlayarak setlerde 1-0 öne geçti. İki takımın da kazanma arzusunun oyuna yansımasıyla seyircilerin keyifli voleybol seyrettiği maçın ikinci setinde son bölümde bulduğu sayılarla seti 25-23 önde geçerek setlerde durumu 2-0 yapan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü maçın son setinde de  25-21 ile  rakibine şans tanımadı ve maçı 3-0 kazanmayı bildi.

Zorlu deplasmanda elde ettiği bu sonuçla puanını 27.200’e çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü en yakın rakibi ile puan farkını 7’ye çıkararak 5. sıradaki yerini korurken 4. sıradaki Galatasaray ile puan farkını 3’e indirdi.

Önce Avrupa Sonra Lig

Maçın ardından Bursa’ya dönerek 24 Ocak Çarşamba TSI 22:30’da oyananacak  CEV Challenge Kupası 8’li finalleri ilk karşılaşması Charleroi Volley maçı hazırlıklarına başlayacak  olan Büyükşehir’in Sultanları 23 Ocak Salı günü İstanbul’ dan uçakla Belçika’ya giderek maç saatini bekleyecek. Buradan avantajlı bir skor elde etmek isteyen yeşil-beyazlılar maçın ardından yeniden yurda dönerek ligde  28 Ocak Pazar günü  evinde oynayacağı Kameroğlu Beylikdüzü İhtisas karşılaşması hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi