Mehmet Ceylan’ın sahibi olduğu Ceylanköy’de yapılan kahvaltıya  Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu üyeleri Taha Aydın, Cemal Vardar, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda kulübün Voleybol Koordinatörü olan Ersin Yılmaz, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Büyükşehir Belediyespor İdari Menajeri Sabri Can, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Duygusal anların yaşandığı organizasyonda sporculara plaket verilerek teşekkür edildi. Sultanlar’a hediyelerini takdim eden BASKF Başkanı Osman Kılıç da, “Bizlere büyük gurur yaşattınız. Sizleri çok tebrik ediyorum. Federasyon olarak sizleri  onurlandırmak istedik. Kalacak ve ayrılacak bütün sporcularımızı tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Pasta kesimiyle sona eren organizasyonun yemeğin sonunda, aynı zamanda BASKF Yönetim Kurulu üyesi olan Ceylanköy Restaurant’ın sahibi Mehmet Ceylan’a da imzalı Büyükşehir forması verildi.

Kahvaltının ardından basın mensuplarına konuşan yeşil-beyazlıların başarılı antrenörü Jan de Brandt iyi bir sezon geride bıraktıklarını belirtirken sözlerini şöyle sürdürdü; ” Benim açımdan gerçekten muhteşem bir sezon oldu. Aynı Fenerbahçe’deki ikinci yılım gibiydi. İyi sonuçlar aldık. Sezonu beşinci sırada bitirdik. Türkiye Kupası’nda yarı final oynadık. Avrupa kupasında final oynadık ve kazandık. İsterdik ki ilk 4 pozisyonda olalım ama olmadı. Evet sezon içinde bazı problemlerimiz oldu. Her zaman aynı seviyede olamadık ama istediğimiz bir çok hedefi gerçekleştirdik” dedi.

Gelesecek sezon için kadro yapılanması ile ilgili de konuşan Belçikalı teknik adam “neticede burada kalmak isteyen takımda devam edecek. Ama başkanımızın bütçelere bağlı kalmak şartıyla iyi bir takım yapacağız. Herkesin bir hayatı, hedefleri var. Herkes iyi oyuncularla çalışmak ister. Büyük bütçeyle çalışmak ister” dedi.

Sezon içerisinde en  mutlu ve mutsuz olduğu maçların sorulması üzere ise Jan de Brandt, sezonun ilk maçı olan Eczacıbaşı’nı 3-2 mağlup ettikleri maçı ve Challenge Kupasını kazandıkları Olympiacos maçı olduğunu söylerken, en mutsuz oldukları maçında normal sezonda oynadıkları ve kaybettikleri için ilk 4’teki yerlerini kaybettikleri maç olan deplasmandaki Beşiktaş maçı olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi