Maçın  başından itibaren file önünde üstünlük kuran yeşil-beyazlılar rakibini de hücumda etkisiz bırakınca ilk seti 25-13 önde tamamladı.

Maçın ikinci setinde Bursa temsilcisinin Macar smaçörü Dora Horwath’ın etkili smaç servisleriyle Slovak temsilcisini setin başında gücünü kırarak öne geçme şansı tanımadı ve bu seti de 25-14 önde tamamladı ve setler skoru 2-0’a getirdi.

2-0 ile tur atlamayı garantileyen yeşil-beyazlar maçın üçüncü setine genç ağırlıklı kadroyla çıktı. Uzun süre geride götürdüğü bu sette rakibini setin son sayılarında yakalama şansı bulsada sultanların genç oyuncusu Nika’nın kullandığı servis dışarı çıkınca maçın üçüncü setini Slovak temsilcisi Slavia EU Bratislava kazandı ve skoru 2-1’e getirdi.

Maçın skorunu belirleyen dördüncü seti de  Büyükşehir Belediyespor 25-22 almayı başardı ve maçı da 3-1 kazanarak  tur atladı.

Rakip Perşembe belli olacak

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün çeyrek finaldeki rakibi Perşembe günü Dauphines Charleroi (Belçika) – Naturhouse Ciudad de Logrono (İspanya) takımları arasındaki maçın sonunda belli olacak. İlk maçta İspanya temsilcisi rakibini kendi evinde 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Editör: Haber Merkezi