2018 Cev Challenge Kupası'na üçüncü turdan başlayan ve ilk maçında deplasmanda  3-0 gibi net skor elde  ederek tur adına önemli avantaj sağlayan  yeşil-beyazlılar, maçın rövanşında 10 Ocak Çarşamba günü kendi evinde RSR Walfer takımını konuk ediyor. İlk olarak 2014 yılında Avrupa kupalarına katılma başarısı gösteren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, 2015  ve 2017 yıllarında CEV Challenge Kupasını müzesine götürmüş, 2016 yılında da yarı finalde CSM Bükreş takımına elenerek kupaya veda etmişti.

Deplasmanda 3-0 kazanmalarının kendileri adına avantaj olduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü  Angelo Vercesi, "Lüksemburg'dan avantajlı bir skorla döndük. Burada alacağımız iki set bizim için yeterli  olacak ama biz iyi oyun sergileyerek kazanmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyarak oynayacağız, onlar da kazanmak  ve turu geçmek için iyi mücadele ortaya koyacaklar ama biz bu turu geçeceğiz ve önümüzdeki  turdaki rakibimizi geçmenin planlarını yapacağız" dedi.

Haydi sporseverler desteğe

Salondaki seyircilerin oyunu daha da güzelleştirdiğini ve dolu koltukların sporcuları motive ettiğini ifade eden Vercesi,  "Taraftar sporun olmazsa olmazı, onların salondaki varlığı bizlere artı motivasyon sağlıyor. Bu yıl evimizde oynayacağımız ilk Avrupa kupası mücadelesi. Belki RSR Walfer takımını rahata geçeceğiz ama şampiyonluk yolunda zor müsabakalar oynayacağız. Zorlukları salonu dolduran sporseverlerle aşacağız. Yeni zaferleri onlarla kazanacağız. Vakti, imkanı olan herkesi  salona davet ediyorum" dedi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da  CEV Challenge Kupası'nı müzesine götürmek isteyen yeşil-beyazlılar üçüncü turun rövanşında 10 Ocak Çarşamba günü saat 18:00'da RSR Walfer takımı ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi