0 hafta sonunda 9 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ligin 3. sırasında bulunan Bursaspor Yüksekoba, pazar günü saat 14:00'de deplasmanda karşı karşıya geleceği Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Filenin Timsahları başantrenörü Emin İmen şunları aktardı: "Deplasmanda Karayolları maçına 8'de 8 yaparak gitmiştik,ancak mağlup olduk. Numunespor maçı öncesinde takımımın vereceği reaksiyonu merak ediyordum.Oyuna bıraz sıkıntılı başladık, ama her zaman söylediğim gibi hakem kuleden inmeden maçlar bitmiyor.Oyuncularım sonuna kadar mücadele etti. 1-0 geriye düşmemize rağmen hatta ikinci set 23-17 geriye düşmemize rağmen oyuncularım oradan gelip maçı 3-1 kazanmayı başardı. Zaten o noktadan sonra oyun tamamen bizim lehimize gelişti. Özellikle yenilgi sonrası bu galibiyet beni çok mutlu etti.

Play-off yolumuza devam etmek için önemli bir galibiyet aldık. Şimdi Sakaryaspor,Gümüşhane ve Samsun BŞB maçlarını kazanarak ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz. Sakaryaspor evinde iyi oynayan bir takım.Çalışmalarımız sürüyor ve umarım o maçı da kazanarak döneceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi