Bursaspor voleybol takımı yeni sezon için transfer çalışmalarının startını bugün verdi. Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin’in de katıldığı imza töreninde dış transferde Yeşilyurt’tan Burcu Genç, Bayramiç’ten Ajlan Çölleroğlu, Esra Tınığ, Rota Koleji’nden Ecem Şahin, iç transferde ise pasörler İrem Özgür, Gizem Koçak, smaçör Buse Özden ve alt yapıdan libero Neslihan Özbek ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşma yapan Sezer Sezgin, "Bu yıl kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum, sponsor bulunmaması nedeniyle genç bir kadro ile üst sıralarda yer almak için mücadele vereceğiz. Hedefimiz Bursaspor’u 1.Lig’de yine en iyi şekilde temsil etmek" dedi.

Geçen yıl Bursaspor voleybol takımında mücadele eden sporcuları da teşekkür eden Sezer Sezgin şunları söyledi; "Kulübümüz ile sözleşmesi Bahar Ekinci, Dilara Dağyar, Selin Doğan, Emel Kaplan, Müge Ocakçı, Meyra Beyhan, Melis Ece Yurtsever, Selin Yurtsever ve Elena Litovchenko'ya yeşil beyazlı forma altında geçirdikleri 2 yılda takımımızın başarılarında gösterdikleri performanstan ötürü kendilerine teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatlarında yürekten başarılar dileriz" dedi.

Editör: Haber Merkezi