Ligde oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 3 yenilgi alan ve haftaya 4. sırada bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 9 maçta henüz galibiyeti olmayan ve son sırada yer rakibiyle Tokat Ali Yücel Spor Salonu'nda karşılaştı.

Karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-20 alırken, ikinci sette de rakibine 25-18 üstünlük sağladı. Müsabakanın üçüncü setini de 25-20 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligdeki 10. maçında 7. galibiyetini elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor, ligin 11. haftasında 2 Aralık 2022 Cuma günü saat 20.00'de bir diğer Bursa ekibi GCT Bursa Voleybol İhtisas ile karşılaşacak.

SALON: Ali Yücel

HAKEMLER: Deniz Demir, Hüseyin Kamber

TOKAT BELEDİYE PLEVNE: Eren Kanlı, Kaan Bülbül, Mustafa Cervatoğlu, Ahmet Can Büyükgöz, Atakan Topal, Mehmet Fırat Kantarcıoğlu (Ali İhsan Heper (L), Yusuf Muhammed Furkan Açıkgöz (L), Sadık Efe Özbey, Hasan Balcıoğlu, Onur Kaya, Egecan Avcıl)

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Radke, Bahov, Fatih Cihan, Metin Toy, Erenhan Can, Halit Kurtuluş, (Caner Ergül (L), Burak Çevik (L), Halil Dolaşık, Berk Dilmenler)

SETLER: 20-25, 18-25, 20-25

Editör: Haber Merkezi