Tecrübeli futbolcunun yönetime, sakatlığına rağmen oynadığını bunun da sorumluluk almak istemesinden kaynaklandığını söylediği ifade edildi. Hedef adam haline gelen tecrübeli futbolcu sakatlığına rağmen neden oynadığını açıkladı.

Bursaspor‘da 3-2 kaybedilen Giresunspor maçında yenilen ikinci golden sonra tribünlerin protestosuna maruz kalan ve aldığı her topta ıslıklanan Selçuk Şahin’in durumu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde masaya yatırıldı. Tecrübeli futbolcunun karşılaşmanın hemen sonrasında yöneticilerle bir araya geldiği ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdiği öğrenildi. Yönetimin üzerinde durduğu en önemli nokta ise Selçuk Şahin‘in maçtan önceki beş gün antrenmana çıkmamasına rağmen karşılaşmada neden forma giydiği oldu.

Selçuk Şahin yönetime, sakatlığından dolayı antrenmanlara çıkmadığını, maçtan önce teknik direktör Yalçın Koşukavak ile bir görüşme yaparak oynamak istediğini söylediğini bildirdi. Selçuk Şahin’in yönetimle yaptığı görüşmede de “Takım kaptanı olarak bu kadar önemli bir maçta arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Sakatlığım çok ciddi olmadığından oynamak istedim. Ama sonuç bu noktaya geldi. Protestoları doğal karşılıyorum. İyi niyetli bir şekilde sorumluluk almak istediğimden maçta forma giydim” dediği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi