TVF Bayanlar Birinci Ligi’ne yükseldiği sezondan itibaren sürekli olarak Avrupa Kupaları’nda boy gösteren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, çıtayı daha da yükseltmek için çalışmalarına başlarken transferde önemli isimlere imza attırdı. Daha önce Türkiye’de Fenerbahçe Acıbadem takımını çalıştıran ve bu yıl ülkesinin VDK Gent Dames Bayan takımıyla sezonu bitiren aynı zamanda Macaristan Bayan Milli Takımı’nın Baş Antrenörü Jan De Brandt ile anlaşan Büyükşehir, geçen yıl İlbank’ta başarılı performans sergileyen 1991 doğumlu Ceren Cihan ile 1 yıl ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün bütün alt yaş kategorilerinde forma giyen ve dört yıldır A Takım kadrosunda bulunan 1995 doğumlu libero Aylin Sarıoğlu ile Betlike de 3 yıl daha mukavele imzaladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, uluslararası üne sahip bir antrenör ile anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Artık daha üst sıraları hedeflediklerini anlatan Aydın, yeşil-beyazlıların çiçeği burnunda antrenörü Jan de Brandt ise tekrar Türkiye’de çalışacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığının altını çizdi. Antrenör, hedeflerinin artık şampiyonluk için play-off oynamak ve daha üst klasmanlarda kupalar kazanmak olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, Yardımcı Antrenör Haluk Korkmaz ve Fizyoterapist Georgi Bvolarski ile de yeniden el sıkışan yeşil-beyazlılar, Erkek A Milli Takımı kondisyoneri Yunus Ünver’i de teknik kadroya dahil etti.
Editör: Haber Merkezi