Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum Cengiz Göllü adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol turnuvası devam ediyor.

Uluslararası Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası'nda ikinci günün ilk maçında Azerbaycan ekibi Azeryol Bakü, Rus temsilcisi Proton Saratov'u 3-0 yendi.

Turnuvanın ikinci karşılaşmasında ev sahibi takım Bursa Büyükşehir Belediyespor Olimpiakos karşılaşması saat 18:00'de başladı. İddialı ekiplerin katılımıyla gerçekleşen organizasyon 5 Ekim’de oynanacak maçlarla start aldı, ekipler 9 Ekim’e kadar şampiyonluk için mücadele edecek ve lig öncesi ciddi bir sınav verecekler.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın turnuvanın ilk gününde, Voleybolun nabzının Bursa’da atacağını belirterek, "Bursa güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Voleybolun nabzı Bursa’da atacak. Bu tür organizasyonların şehrimize mutlaka katkısı olacaktır ve bu turnuvanın takımlar için sezon öncesi önemli bir hazırlık döneminin oldu" dedi.

Salon: Cengiz Göllü
Hakemler: Tuncay Sevim, Sedat Aydın
Azeryol Bakü: Radenkovich, Kantong, Aynur Karimova, Jidkova, Moim, Abdullaziommova (Mamodova, Aliyeva, Habibova)
Proton Saratov: Novik, Enina, Haleckaya, Makarova, Zaitceva, Uattara (Talysheva, Tolstuhina, Kitipova, Grigoreva, Bogdanova, Alisheva, Gansonre)
Setler: 25-18, 25-21, 25-22
Süre: 79 dakika (25, 27, 27)

Editör: Haber Merkezi