Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ligin 4.haftasında kendi sahasında efeler liginin güçlü ekiplerinden Arkas sporu konuk edecek. Ligde üst sıraları hedefleyen Belediyesporun bu zorlu müsabakası öncesi açıklama yapan Başkan Alinur Aktaş, ligin 4.haftasında 8 Ekim Pazar günü saat 15.30’da İnegöl Spor Salonunda Arkas spor ile oynanacak karşılaşmaya tüm voleybol severleri davet etti.

“EFELER LİGİNDE ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ”
Voleybol Efeler Liginde üst sıraları hedeflediklerini belirten Başkan Aktaş, ”Artık bir Belediyespor gerçeği var. Voleybolda her yıl bir tık üst seviyeye geçtiğimize şahit oluyoruz. Zaten aldığımız başarılı sonuçlar bunun en büyük göstergesi. Bu yıl hem efeler liginde hem de Avrupa’da iyi işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Amacımız Balkan Kupası şampiyonu unvanımızı daha da üst noktalara taşımak. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor voleybol takımımız her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

SALON SPORLARINA İLGİ ARTIYOR

İlçe halkımız tarafından salon sporlarına olan ilgi ve alakanın her geçen gün daha da arttığını görüyoruz diyen Aktaş, “Belediyespor olarak artık İnegöl’de bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz. İnegöl’ün yükselen marka değerlerinden birisi olan Belediyesporun her açıdan gelişmeye devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Efeler ligindeki takımımızın yanı sıra Voleybol 2. Lig’de gelişim takımımız Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız tamamı İnegöl’deki lise düzeyinde okuyan çocuklarımızdan oluşan kadrosuyla mücadele etmeye devam edecek. Ayrıca basketbol 2’nci liginde de basketbol takımımız zorlu rakipleri karşısında üst sıralarda yer almaya çalışacak” diye konuştu.

GÜMÜŞHANE TORUL GENÇLİK ENGELİNİ ZORLANMADAN GEÇTİ
Efeler Ligi'nde İnegöl Belediyesporun deplasmanda karşılaştığı TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-1 mağlup ettiğini belirten Aktaş,” Efeler liginin 3.haftasında oynanan voleybol maçında etkili oyununu maç boyunca sürdüren Belediyespor, sahadan galibiyetle ayrılarak bu sonuçla ligde üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Lige yavaş yavaş ısınmaya başladık. Bu yılda başarılı sonuçlara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

RAKİP ARKAS SPOR HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Ligin 4. Haftasında 8 Ekim Pazar günü saat 15.30 da İnegöl Spor Salonunda ligin güçlü ekiplerinden Arkas sporu konuk edeceklerini belirten Aktaş, “Bu hafta sonu kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Arka spor lige üst üste iki galibiyetle başladı. Sonrasında ligin iddialı takımlarından Ziraat Bankasına kendi sahasında mağlup oldu. Onlar bu maçın telafisini yapmak isteyecekler. Ligde kolay maç yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Belediyespor olarak kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Arkas sporu yenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aktaş son olarak; “İnegöl Spor Salonunda oynanacak bu zorlu voleybol karşılaşmasına tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi