TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, pazar günü saat 20.30’da oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım, bugün yapılan antrenman öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutmadı.

Futbolcular ve teknik ekip dev Türk Bayrağı ile bu önemli günü kutladı. Bursaspor Kulübü ise resmi internet sitesinden şu mesajı yayımladı: “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

İstanbulspor hazırlıkları

TFF 1. Lig’in 32. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen idman, 1 saat 30dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas pres ve orta şut çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, temponun oldukça arttığı çalışmaların son bölümünde çift kale maç yaptı. Bursaspor hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenman ile devam edecek.

Editör: Haber Merkezi