Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Adanaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti. Takım  daha sonra geniş alanda kontrol pas çalışması yaptı. Son bölümde ise serbest çalışma yapıldı.

Dün oynanan Karabükspor maçında forma giyen oyuncular antrenmanı düz koşularla tamamladı. Sağ omuz kasında 2. derece yırtık olan Harun Tekin'in tedavisine başlandı, Harun Tekin en az 2 hafta takımla birlikte çalışamayacak. Gribal enfeksiyon geçiren Deniz Yılmaz ve Merter Yüce antrenmanda yer almadı. Belinde ağrıları olan Bogdan Stancu, boynunda zorlanma olan Emmanuel Badu ve sol arka adalesinde gerilme olan Aziz Behich salonda çalıştı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 16.00'da THY Özel Uçağı ile Adana'ya giderek kamp yapacağı otele yerleşecek.

Editör: Haber Merkezi