Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında deplasmanda oynayacakalrı Fenerbahçe maçının hazırlıkları, 1 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman 6'ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Bursaspor daha sonra kanat organizasyonu çalıştı. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.

Sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz ve Furkan Özçal takımda ayrı çalışırken, Serdar Kurtuluş ise antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Bursaspor yarın saat 19.00'da Suudi Arabistan ekibi Al İttihad ile oynayacağı hazırlık maçıyla çalışmalarını sürdürecek.

İyiki Doğdun Furkan
Orta saha oyuncusu Furkan Özçal'ın doğum günü antrenman öncesinde saha kenarından kutlandı. 26.yaşını takım arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Furkan Özçal'a pastasının ilk dilimini kaptan  Pablo Martin Batalla takdim ettii. Furkan'a yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dileriz.

Editör: Haber Merkezi