Osmangazi Belediyespor, 2017-2018 hazırlıklarına Dikkaldırım Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenman ile start verdi. Başantrenör Nedzad Masic ve Yardımcı Antrenör Sebahattin Çetin eşliğinde çalışmalara başlayan Osmangazi Belediyespor, yeni sezonda oldukça iddialı. Mevcut kadrodaki yerli oyuncular Nurşah Sancak, Zeynep Erat, Sibel Gündoğdu, Buse Erdoğan, Büşra Yüce, Yaren Berfe Göker ve Ceren Subaşı gibi isimler ile sözleşme uzatan Osmangazi Belediyespor, kadrosunu Armına Isıc, Olecia Semenchenko, Anna Kozaieva, Athina Kostopoulou, Marija Kaludjerovic, Falonne Yabon gibi yabancı isimler ile de güçlendirdi.

Takımın yeni sezon hedeflerini anlatan Başantrenör Nedzad Masic, “Yeni sezon, yeni bir başlangıç. Geçtiğimiz sezon istediğimiz gibi gitmedi ve ligi hedeflerimizin altında bir yerde bitirdik. Ancak bu yıl daha iddialıyız. Genç oyunculardan oluşan yeni kadromuz ile üst sıraları hedefliyoruz. Rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Yakın zaman içerisinde hazırlık kampı yapacağız ve bu kamp süresince 8 hazırlık maçı oynayacağız” dedi.

16 Eylül’de başlayacak lig için hazırlıklarını sürdürecek olan Osmangazi Belediyespor, 7-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Kupası’na katılacak.

Editör: Haber Merkezi